COMUNICATE DE PRESA

18iun.
2015

ALD Automotive si Toyota Romania lanseaza primul produs de leasing operational White Label din Romania

ALD Automotive si Toyota Romania lanseaza primul produs de leasing operational White Label din Romania

ALD Automotive, una dintre companiile de top de pe piața de leasing operațional, și Toyota, producătorul auto numărul 1 mondial, semnează un parteneriat exclusiv şi lansează un produs White Label*. Acest program face parte dintr-un acord la nivel european semnat de către grupul ALD Automotive şi Toyota Motor Europe şi este disponibil în prezent în cinci țări, inclusiv în România, prin produsul de leasing operațional Toyota All Inclusive.

Toyota All Inclusive este primul produs White Label de pe piața românească și presupune un pachet de servicii financiare în care marca Toyota este implicată ca producător și retailer, iar ALD Automotive ca furnizor de servicii de leasing operațional. Această soluție de finanțare este disponibilă la toţi cei 22 de reprezentanţi autorizaţi Toyota din România și oferă avantaje exclusive pentru clienții brandului.

Produsul este destinat companiilor locale indiferent de regiunea geografică, inclusiv IMM-urilor și PFA-urilor, oferind acestor genuri de business oportunitatea de a îmbina fiabilele autovehicule Toyota cu serviciile oferite de către ALD Automotive, bazate pe experiență, consultanță și suport.

Avantajul major pentru client este că managementul flotei sale și soluția de finanțare sunt delegate unui partener cu o experiență de 10 ani, ALD Automotive, care îi va gestiona flota și îi va oferi soluții personalizate. Prin contractul de leasing operațional, clienții vor beneficia de o analiză completa a costurilor (TCO), conducând la optimizarea acestora și vor avea o rată lunară fixă, bucurându-se astfel de o predictibilitate completă a cheltuielilor. În plus, acest produs nu implică imobilizarea resurselor într-un avans, clientul plătind exclusiv pentru utilizarea autovehiculului. De asemenea, nu va mai trebui să gestioneze vânzarea autovehiculului la finalul perioadei contractuale. Totodată, cu ajutorul produsului Toyota All Inclusive, clienţii vor beneficia de preţuri avantajoase pentru automobilele fiabile ale brandului Toyota, acoperire naţională prin reţeaua dealerilor brandului, 5 ani de garanţie pentru toate modelele şi serviciul “Toyota Eurocare”, valabil în întreaga Europa.

Pentru companiile care vor accesa produsul Toyota All Inclusive, Toyota va gestiona toate intervenţiile asupra autovehiculului în reprezentanţele sale: mentenanţa autovehicului, schimbul şi stocarea de anvelope, oferirea unui vehicul de înlocuire, asigurând service de calitate şi un grad ridicat de mobilitate, într-un one stop shop. Aceste servicii vor fi realizate la reprezentanţele Toyota, fiind însă contractate prin intermediul ALD Automotive, care în plus va furniza finanțarea și serviciul de asigurare.

Parteneriatul grupului ALD Automotive şi Toyota a fost implementat cu succes în țări precum Spania, Italia, Franța și Suedia și va fi disponibil în curând în Portugalia, Belgia, Cehia, Turcia, Bulgaria și Ungaria.

*Termenul White Label denumeşte un produs sau un serviciu realizat de către o companie şi oferit altei companii pentru a fi comunicat şi vândut în nume propriu. Serviciul de bază rămâne însă în execuţia companiei producătoare, care este în continuare delegată să asigure funcţionalitatea completă a acestuia.

Grupul ALD Automotive

ALD Automotive este lider pe piețele de leasing operațional full service și management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă și o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piața internațională, cu poziții puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 în Europa și locul 2 în întreaga lume.

ALD Automotive în România

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

TOYOTA MOTOR CORPORATION este de trei ani consecutiv liderul mondial în vânzările de automobile.

Toyota România face parte din Grupul Inchcape, o companie multinaţională britanică cu o istorie de peste 160 de ani, cotată la Bursa din Londra începând cu 1958. În anul 2000 Toyota Motor Corporation a cesionat drepturile de distribuţie pentru brandurile Toyota şi Lexus companiei Toyota România. Începând cu 2008, Toyota Motor Corporation a acordat firmei Toyota România statutul CONTACTE PRESĂ ALINA PACIOIANU Tel: 021 301 49 42 alina.pacioianu@aldautomotive.com www.aldautomotive.ro ANA-MARIA TOMA Tel: 021 2000 360 anamaria.toma@toyota.ro www.toyota.ro 3 de National Marketing and Sales Company (NMSC) pentru întreaga regiune a Balcanilor. În prezent, în România reţeaua de distribuţie include 22 dealeri. Toyota este deschizător de drumuri spre viitorul mobilităţii, îmbogăţind vieţi în lumea întreagă prin cele mai sigure şi responsabile modalităţi de transport. Prin angajamentul pentru calitate, inovaţie constantă şi respect pentru planetă, dorim să depăşim aşteptările şi să fim răsplătiţi cu un zâmbet.

Toyota Motor Europe NV/SA (TME) supraveghează partea de vânzări și marketing pentru mărcile Toyota și Lexus, piese și accesorii, și operațiunile de producție și de inginerie Toyota în Europa. Toyota are peste 20.000 de angajați în Europa și a investit peste 8 miliarde de euro din 1990. Operațiunile Toyota din Europa sunt susținute de o rețea de 30 de Companii NMSC (National Marketing and Sales Companies) din 56 de țări, un total de aproximativ 3.000 de puncte de vânzare și nouă fabrici. În 2014, Toyota a vândut 888.015 de vehicule Toyota și Lexus în Europa. Pentru mai multe informații, vizitați www.toyota-europe.com.

CONTACTE PRESĂ

ALINA PACIOIANU, Tel: 021 301 49 42

alina.pacioianu@aldautomotive.com

www.aldautomotive.ro

Call Center
+40 21 301 49 59